Vloeren voor voedselproducenten moeten voldoen aan zeer specifieke eisen. Dankzij de juiste kennis en ruime ervaring van onze vakspecialisten, zijn we ook voor deze voedselproducent tot de ideale vloeroplossing gekomen: een Ucrete® vloer. Dit vloertype combineert het beste van polyurethaan- en betonvloeren en dat maakt het geheel zeer sterk. Bovendien is de vloer duurzaam, chemisch resistent en hittebestendig. Van -40 tot +130 graden Celsius: geen probleem. Ideaal voor een opdrachtgever zoals deze!
Dit project omvat een totale renovatie, dat wil zeggen dat Enssieg verantwoordelijk is van A tot Z. Na een uitvoerige inventarisatie en grondig onderzoek, hebben we een advies gegeven over de beste vloeroplossing voor deze voedselproducent. Nadat vormgeving en techniek gepresenteerd waren in één functioneel ontwerp, zijn we gestart met de uitvoering. De Ucrete® vloer is toegepast en onze vakspecialisten hebben een betonopstort gerealiseerd voor de nog te plaatsen spiraalvriezer.
De Ucrete® vloer is aangebracht met een horizontale en verticale afwerking. Eén van de vele voordelen van dit vloertype, is de snelle verwerking. Zo realiseert Enssieg minimale downtime voor de klant.